Shop

DETERGJENT ENËSH ME LIMON

Pesha Sasi ne Pako Pesha e Pakos Dimensionet e Pakos
ur1 ur2 ur3 ur4
500Gr 24 13.8 kg 390x245x252
SKU: 8697427785850 Categories: , ,
Description

DETERGJENT ENËSH ME LIMON

Është një lëndë larëse enësh e cila bën shumë shkumë dhe që përdoret në larjet me dorë. Lëndët aktive surfaktante përmbajtëse pastrojnë në mënyrë të shkëlqyeshme yndyrërat e ngrira dhe papastërtitë. Ka përdorim ekonomik, largon erërat e rëndomta të ushqimeve.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DETERGJENT ENËSH ME LIMON”