Shop

TEX DETERGJENT ENËSH PREMIUM

Pesha Sasi ne Pako Pesha e Pakos Dimensionet e Pakos
ur1 ur2 ur3 ur4
750Gr 12 10.5 kg 290x220x300
SKU: 8697427785034 Categories: , ,
Description

TEX DETERGJENT ENËSH PREMIUM

Është një lëndë larëse enësh e cila bën shumë shkumë dhe që përdoret në larjet me dorë. Rregulloni sasinë e produktit sipas llojeve të papastërtive dhe sasisë së ujit. TEX PRREMIUM –in mund ta përdorni duke e hedhur në ujë ose sipër sfungjerit.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TEX DETERGJENT ENËSH PREMIUM”