Shop

TEX SHKUMË SAPUNI DUARSH

Pesha Sasi ne Pako Pesha e Pakos Dimensionet e Pakos
ur1 ur2 ur3 ur4
5Kg 4 21.7 kg 375x300x260
SKU: 8697427784419 Categories: , ,
Description

TEX SHKUMË SAPUNI DUARSH

Tex Shkumë Sapuni Duarsh përdoret në pastrimin e duarve dhe të fytyrës. Me anë të formulës speciale lekura i përshtatet vlerës pH. Është një produkt i cili me formulën e butë dhe shkumën e bollshme është edhe ekonomike edhe e përdorshme nga fëmijët. Me formulën e saj hidratuese mbas përdorimit lë një erë të këndshme dhe një ndjenjë të butë. Si përfundim i analizave dermatologjike rezulton të jetë hipoalergjenike. Është mik mjedisi, materialet përbërëse janë tretëse deri në 80 % në natyrë.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TEX SHKUMË SAPUNI DUARSH”