Shop

TEX SAPUN DUARSH LIKUID LOCION

Pesha Sasi ne Pako Pesha e Pakos Dimensionet e Pakos
ur1 ur2 ur3 ur4
400 Ml 12 5.50 kg 270x190x205
SKU: 8697427783382 Categories: ,
Description

TEX SAPUN DUARSH LIKUID LOCION

Me Tex Sapunin e duarve Likuid Locion duart do tju mbajnë erë të këndshme. Me anë të formulës së saj speciale, duke ruajtur edhe balancën e lagështirës së lëkurës, bën të mundur pastrimin letshëm të duarve. Është e përshtatshme për çdo lloj lëkure dhe vleren pH.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TEX SAPUN DUARSH LIKUID LOCION”