Shop

TEX SAPUN DUARSH LIKUID LUKS

Pesha Sasi ne Pako Pesha e Pakos Dimensionet e Pakos
ur1 ur2 ur3 ur4
5Kg 4 21.7 kg 380x305x280
SKU: 8697427782675 Categories: , ,
Description

TEX SAPUN DUARSH LIKUID LUKS

Me Tex Sapunin e Duarve Liquid Luks duart do tju mbajnë erë të këndshme. Me anë të formulës speciale, duke ruajtur edhe balancën e lagështirës së lëkurës, bën të mundur pastrimin letshëm të duarve. Është e përshtatshme për çdo lloj lëkure dhe vleren pH.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TEX SAPUN DUARSH LIKUID LUKS”