Shop

TEX DETERGJENT ENËSH ME AROME TERAPI

Pesha Sasi ne Pako Pesha e Pakos Dimensionet e Pakos
ur1 ur2 ur3 ur4
750Gr 20 16.5 kg 375x275x285
SKU: 8697427782286 Categories: , ,
Description

TEX DETERGJENT ENËSH ME AROME TERAPI

Është një lëndë larëse enësh e cila bën shumë shkumë dhe që përdoret në larjet me dorë. Lëndët aktive surfaktante përmbajtëse pastrojnë në mënyrë të shkëlqyeshme yndyrërat e ngrira dhe papastërtitë. Ka përdorim ekonomik, largon erërat e rëndomta të ushqimeve.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TEX DETERGJENT ENËSH ME AROME TERAPI”