Shop

TEX SAPUN DUARSH LIKUID OQEAN I THELLE

Pesha Sasi ne Pako Pesha e Pakos Dimensionet e Pakos
ur1 ur2 ur3 ur4
500 Ml 12 6.80 kg 330x235x195
SKU: 8697427781890 Categories: ,
Description

TEX SAPUN DUARSH LIKUID OQEAN I THELLE

Me Tex Sapunin e Duarve Likuid Oqean i Thellë duart do tju mbajnë erë të këndshme. Me anë të formulës së saj speciale, duke ruajtur edhe balancën e lagështirës së lëkurës, bën të mundur pastrimin letshëm të duarve. Është e përshtatshme për çdo lloj lëkure dhe vleren pH.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TEX SAPUN DUARSH LIKUID OQEAN I THELLE”